mET GEMAK DE GEZONDE KEUZE

door | 14 jan 2022

Aan het begin van een nieuw jaar hebben we altijd weer wat meer aandacht voor onze eetgewoonten. Het leuke is, dat het niet uitmaakt op welk moment je besluit om gezond te gaan eten. Dat mag altijd. Wanneer je zelf die goede gewoontes qua voeding moet opstarten en volhouden is dat soms wel een uitdaging. Hoe makkelijk is het wanneer je daarmee op je werk geholpen wordt!

Meters maken
Zelf loop ik graag hard. Het houdt me vitaal. Wanneer je daarmee begint, kom je jezelf regelmatig tegen. Een hardloopapp kan dan een welkome steun zijn. Je krijgt advies, opdrachten, je vorderingen worden bijgehouden en er zitten vaak complimenten ingebouwd. Als je hardlopen op vaste dagen doet, is het makkelijker om het in je leven in te bouwen. Bijna vanzelf wordt het een goede gewoonte die je gaat missen als je een keer moet overslaan. Kiezen voor gezond eten wordt ook steeds makkelijker als je dit vaker doet.

Jong geleerd, oud gedaan
Om goede prestaties te leveren, heeft je lichaam de juiste brandstof nodig. Snacks zijn lekker, maar geven je niet de goede boosts. Soms word je er juist sneller moe van of is de energie van korte duur en moet je weer iets eten. STAPFOODS verzorgt op middelbare scholen een gezonde schoolkantine onder het label HAPPY. Salades, broodjes of zelfs een warme lunch zorgen dat leerlingen en leraren alles uit hun dag kunnen halen. We letten op milieuvriendelijke verpakkingen, het dierenwelzijn en geven de kantine een gezonde uitstraling.

BRIGHT & BREEZY
We hebben voor kantoren het concept BRIGHT & BREEZY. Het lichte en luchtige concept voor jouw bedrijfsrestaurant. We hebben ook een ’to go’-concept voor de optimale balans tussen ontmoeten, werken en buiten relaxen. Onze producten zijn gezond, duurzaam en zoveel mogelijk lokaal ingekocht. En uiteraard smaakvol! We regelen wat jij nodig hebt om in optima forma te zijn. Met eigen banqueting bieden we vitale ondersteuning op elk moment van de dag. En onze SMILING foodboxes zorgen voor een glimlach op het gezicht van elke ontvanger.

Vitale medewerkers
Binnen een bedrijf levert aandacht voor voeding en vitaliteit veel op. Zowel voor de medewerkers, die zich beter voelen en meer energie hebben, als voor de werkgever. Gelukkige en gezonde medewerkers kunnen zich optimaal inzetten voor het bedrijf, kunnen zich beter focussen en hoeven zich minder vaak ziek te melden. STAPFOODS zet zich binnen Het Gezonde Kantoor graag in voor het onderdeel bewust eten en drinken. Een gezonde keuze maken wordt zo wel heel gemakkelijk!