Projectinrichting die bijdraagt aan werkgeluk

door | 14 jan 2022

Voldoende weerstand en een goede gezondheid. De huidige pandemie maakt duidelijk hoe belangrijk die zijn. Aangezien we een groot deel van de dag op ons werk zijn, is een gezonde werkomgeving essentieel. Die werkomgeving is tegenwoordig ook vaker een thuiswerkplek. Ik denk met Nomax Project graag mee over projectinrichting die bijdraagt aan werkgeluk en werkgezondheid.

Over mij
Twintig jaar geleden startte ik in de projectinrichting en ik heb inmiddels veel mooie projecten mogen realiseren. Het is iedere keer een feest om de wensen van onze klanten te vertalen in een prachtig ontwerp, dat we met onze partners tot een succesvol eindresultaat brengen. Ik bezoek graag vakbeurzen op zoek naar nieuwe trends en actuele inrichtingsproducten. Ook laat ik me graag inspireren bij het bezoeken van mooi ingerichte gebouwen. Mijn gezin wordt geregeld gek van mij als ik in een restaurant het aanwezige meubilair ‘nader onderzoek’ op herkomst en merknaam. Een mooie combinatie van mijn horecaverleden en mijn werk als projectinrichter.

Nomax Project
Nomax Project ben ik gestart met het idee een netwerkorganisatie op te bouwen. We zijn agent voor Projectinrichting Lavoir met een showroom in Arnemuiden. Vanuit Den Haag is Nomax Project hun dependance in de Randstad. Sinds 1 januari 2020 hebben we een inspirerende working showroom aan de Westvlietweg in Den Haag. Een dynamisch kantoor dat is ingericht op basis van biophilic design, met veel natuurlijke materialen en kleuren. En uiteraard ergonomisch meubilair.

Kwaliteitsmeubilair
Nomax Project levert goed en duurzaam meubilair. Maar ook projecttapijt, brandvertragende gordijnen of akoestische producten voor een rustige werkplek. Wij faciliteren eigenlijk alles tussen vloer en plafond! Het gaat om een inrichting waarbij is nagedacht over alle facetten. Juist om de veiligheid en gezondheid van jou en je collega’s zo goed mogelijk te borgen. Daarbij moet het ook prettig ‘voelen’ want ook op kantoor willen we ons thuisvoelen. Een inrichting die bijdraagt aan de werksfeer en het DNA van de organisatie. Ik vind het een uitdaging om dat voor elkaar te krijgen. Het voelt als een succes, elke keer als we een blije klant hebben.

Vitale medewerkers
Met Het Gezonde Kantoor gaan we daarin nog een stapje verder. Ik vind het geweldig dat we met vijf partners samenwerken om bij te dragen aan een gezonde werkomgeving. We pakken daarbij het hele palet beet. Het gaat om vitale medewerkers, veiligheid op de werkvloer, een dynamische werkomgeving, een positieve mindset en bewust eten en drinken. Werkgevers kunnen bij ons terecht voor ergonomisch kantoormeubilair, maar ook voor een gezond bedrijfsrestaurant of voor professionele teambegeleiding.

Gezonde en duurzame projectinrichting
Omdat Het Gezonde Kantoor een veelomvattend onderwerp is, heb je veel kennis en expertise nodig. Vandaar een team van deskundigen die samen voor Het Gezonde Kantoor kunnen zorgen. Nomax Project draagt bij met een veilige, gezonde en duurzame projectinrichting, die tegelijk trendy is. In de transformatie naar Het Gezonde Kantoor zijn wij graag je professionele partner. Of eigenlijk een partner met vijf specialisten.