Vitaal de dag door met bedrijfsrestaurant STAPFOODS

door | 19 nov 2022

Bij het Gezonde Kantoor hoort uiteraard een bedrijfsrestaurant dat uw medewerkers de hele dag energiek en vitaal houdt. Het is een plek om te eten, te genieten, te ontmoeten en te werken.

BRIGHT & BREEZY is het lichte en luchtige concept van STAPFOODS voor bedrijfsrestaurants. Vandaag de dag is een gezond en vitaal aanbod in uw bedrijfsrestaurant onderdeel van een gezonde bedrijfscultuur. Onze gastvrije medewerkers ontvangen uw personeel dan ook graag in een omgeving die gezondheid en duurzaamheid op een luchtige manier stimuleert.

Energiek personeel
Met STAPFOODS BRIGHT & BREEZY blazen we uw medewerkers voorzichtig omver met de heerlijkste broodjes, salades, gezonde drinks en warme gerechten. Een heerlijk aanbod, dat ook nog eens volzit met vitamines en mineralen. We hebben verschillende STAPFOODS modules, zodat u altijd de catering krijgt die het beste past bij u en uw organisatie. Het is meer dan ooit belangrijk om uw personeel vitaal en energiek te houden.

Helder en alert
Marco van Stappershoef, directeur STAPFOODS: ‘Wij proberen met ons concept in te steken op je vitaal voelen. BRIGHT & BREEZY, ofwel helder en luchtig. Zo zorgt voldoende water drinken voor een goede werking van uw hersenen, het houdt u alert en voert afvalstoffen af. Toch drinkt lang niet iedereen de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van 1,5 tot 2 liter. Verder bieden wij salades en soepen. De lunch geeft brandstof voor het meest actieve deel van de dag. Zorg er dus voor dat u tijdens de lunch de nodige vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Dus ga eens voor een maaltijdsalade of een kop tomatensoep. Zo bieden wij met STAPFOODS een goede basis voor een gezond eetpatroon. Food met impact!’

Vitaliteit stimuleren
‘Ook producten die zorgen voor langdurige verzadiging, zijn verstandig’, aldus Van Stappershoef. ‘Bijvoorbeeld de volkoren varianten van brood en pasta. En eet ook veel groenten tijdens de lunch. Deze voedingsmiddelen houden uw bloedsuikerspiegel stabieler tijdens de dag én er zitten meer vezels in. Dat vindt de spijsvertering heel prettig. Gewoontes spelen hierbij een belangrijke rol, juist ook op uw werk. Zet bij de koffie ook een waterkan neer, zorg voor fruit op het werk en bied gezonde varianten in uw bedrijfsrestaurant.’ STAPFOODS helpt uw werknemers gezonder en productiever te blijven én geeft een boost aan uw imago als werkgever die vitaliteit stimuleert.

Voor grote en kleine organisaties
We bieden BRIGHT & BREEZY in modules, van simpel tot de ‘full pull’. Voor grote en kleine organisaties. Voor kantoren die medewerkers een extra service willen bieden tot werkgevers die hun personeel compleet in de culinaire watten willen leggen.

Kies de BRIGHT & BREEZY die bij u past!
Windkracht 1 betekent rustig weer, met zwakke wind. Heerlijk! En zo is het ook met BRIGHT & BREEZY-1: ons slimme en voordelige to go-concept. U profiteert van een rijkelijk gevulde koeling en verse maaltijden voor uw medewerkers. Bij windkracht 3 komen de bomen in beweging, de wind is matig. Een wind die tussen zwakke en krachtige wind in zit. Ook bij STAPFOODS bieden we een module die het midden houdt tussen het to go-concept en verzorgde catering. BRIGHT & BREEZY-3 biedt alles van BRIGHT & BREEZY-1, aangevuld met een buffet dat verzorgd wordt door een van onze gastvrije medewerkers. De voorbereidingen voor de verse broodjes en maaltijden vinden plaats in onze ambachtelijke productiekeuken. Onze medewerker kan aanvullend de banqueting verzorgen. Vitale medewerkers door gezonde, duurzame food gaan hier hand in hand met onze gastvrije service.

Focus op vitaal leven
Windkracht 5 is krachtig, net zoals onze dienstverlening bij BRIGHT & BREEZY-5. Gaat u voor de ‘full pull’ en vindt u goede service aan uw medewerkers belangrijk? Kies dan voor STAPFOODS catering op niveau 5, met daarbij een uitgebreid servicepakket. Wilt u de geur van versbereide producten, topservice op uw locatie en aandacht voor vitaal leven in uw bedrijf? Kies dan voor deze optie. Geniet van overheerlijke soepen, een yoghurt- en saladebar, een koffie- en theebar, ambachtelijk gebakken brood en verse warme maaltijden!

Vitaliteit en gezelligheid
Wij leveren graag een bijdrage aan een vitale samenleving. Catering waarbij we uw medewerkers op een leuke manier uitdagen tot een gezondere levensstijl. Dat ziet u niet alleen terug in onze gezonde en duurzame boodschap, maar ook in onze producten. Het leeuwendeel heeft een duurzaamheidskenmerk, we werken met circulaire verpakkingsmaterialen, lokaal ingekochte producten en leveren een bijdrage aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Wij bouwen elke dag verder aan het foodconcept BRIGHT & BREEZY, waarbij we diverse aanvullende services bieden, zoals een Module Vega, onze Powerrondes of de Gezondheidsmonitor.

Beleving in uw Gezonde Kantoor
Wij brengen vitaliteit graag in uw bedrijfsrestaurant, samen met de gezelligheid van horeca. Door duurzame, verse ingrediënten en veel aandacht voor sfeer en ontmoeting, biedt STAPFOODS echt iets extra’s met zijn cateringservice. We brengen variatie, vernieuwing en beleving in uw Gezonde Kantoor.

Ook vitaal de dag door met de bedrijfscatering van STAPFOODS? Neem contact met ons op!