ik wil graag een sport doen: bitterbal lijkt me leuk!

door | 15 jan 2024

Deze quote kwam ik laatst tegen en hij is uiteraard met een vette 😊 knipoog, maar zette me wel aan het denken…

Waarom is bewegen zo belangrijk? Nou, laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat het goed is voor onze gezondheid. Maar laten vooral niet vergeten, dat het ook leuk mag zijn! Wat je kiest, moet bij je passen, anders hou je het niet vol.

Ben je een krachtsporter, of meer het Body & Mind type? Hou je van teamsport, of meer van een individuele sport? Hou je van buiten-, of juist meer van binnensport? Of ben je misschien zelfs meer van de denksport?

Sporten is verder ook een geweldige manier om nieuwe mensen, of collega’s te ontmoeten. Het gaat niet alleen om het verbranden van calorieën, maar ook om het versterken van onze geest en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Wil je eens sparren over wat er voor mogelijkheden zijn, om vitaliteit binnen je bedrijf op de kaart te zetten? VitalityatFirst helpt je graag bij de praktische realisatie van een vitaliteitsplan. Wij zien vitaliteit veel ruimer dan slechts fysiek bewegen.

VitalityatFirst zet vitaliteit op de 1e plaats!

Erica Roosenschoon – VitalityatFirst

Ik wil graag een sport doen: Bitterbal lijkt me leuk!