lange rijen tijdens de lunchpauze

door | 15 jan 2024

Is dat bij u op kantoor ook het geval? Heeft u geen zin om uw kostbare tijd tijdens de lunchpauze te verspillen? Wilt u toch genieten van een lekkere lunch?

Dat kan, want STAPFOODS biedt een maatwerk oplossing voor elke locatie. In samenwerking met het bedrijf LEQQR kan STAPFOODS namelijk een bestelterminal of bestelwebsite opzetten. Op deze manier kunnen uw werknemers vooraf een lunch bestellen en dat op het gewenste tijdstip komen ophalen. Dat bespaart tijd en is gemakkelijk! Het hele assortiment overzichtelijk bij elkaar, vooraf betalen met pin en zelfs vanaf de eigen werkplek bestellen. Op deze manier kunt u uw medewerkers een lekkere en vitale lunch aanbieden, zonder lange wachttijden in het bedrijfsrestaurant. Dit draagt bij aan het werkplezier én de productiviteit van uw werknemers.

Met STAPFOODS BRIGHT & BREEZY blazen we uw medewerkers voorzichtig omver met de heerlijkste broodjes, salades, gezonde drinks en warme gerechten. Een heerlijk aanbod, dat ook nog eens vol zit met vitamines en mineralen. We hebben verschillende STAPFOODS modules, zodat u altijd de catering krijgt die het beste past bij u en uw organisatie. Het is meer dan ooit belangrijk om uw personeel vitaal en energiek te houden.

Een gezonde levensstijl door leuke foodconcepten
Wij leveren graag een bijdrage aan een vitale samenleving. Catering waarbij we uw medewerkers op een leuke manier uitdagen tot een gezondere levensstijl. Dat ziet u niet alleen terug in onze gezonde en duurzame boodschap, maar ook in onze producten. Het leeuwendeel heeft een duurzaamheidskenmerk, we werken met circulaire verpakkingsmaterialen, lokaal ingekochte producten en leveren een bijdrage aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Wij bouwen elke dag verder aan het foodconcept BRIGHT & BREEZY, waarbij we diverse aanvullende services bieden, zoals een Module Vega, onze Powerrondes of de Gezondheidsmonitor.

Marco van Stappershoef – Stapfoods

Lange rijen tijdens de lunchpauze