Workshop vitale stemmen

door | 22 mrt 2024

Nieuw in het aanbod van VitalityatFirst: workshop Vitale stemmen.
𝗦𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗶𝘀 𝘁𝗼𝗽𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁, 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗷𝗲 𝘀𝘁𝗲𝗺! Gebruiken je medewerkers hun stem dagelijks voor het werk, bijvoorbeeld als trainer/coach, als docent op school of in het zwembad? Dan zijn ze beroepsspreker. Spreken is topsport! En bij topsport hoort een goede training, de juiste mindset en ook tijd nemen voor herstel. In de workshop: Vitale stemmen leren ze daar alles over.

Als medewerkers veel spreken voor hun beroep, kan het zijn dat ze stemklachten ervaren. Denk aan heesheid, keelpijn, buiten adem raken of te snel praten. Wil jij hen laten ervaren hoe het is om met meer zelfvertrouwen en gemak te spreken? Dan is dit dé workshop! Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ademhalingstechnieken, stemtechnieken, volume, intonatie, articulatie, mindset en stemontspanning.

Na het volgen van deze workshop:
✅ Krijgen je medewerkers hun ademhaling onder controle
✅ Kunnen ze hun stem sneller herstellen na een dag spreken
✅ Spreken ze vol zelfvertrouwen
✅ Maken ze zichzelf beter verstaanbaar

Meer weten? Nieuwsgierig? Mail naar: erica@vitalityatfirst.nl

Workshop Vitale stemmen