stapfoods Banqueting

door | 22 feb 2024

Banqueting is eigenlijk de gehele omlijsting met gezond eten en drinken rondom een evenement, of dit nu een feest is, een BBQ, een trouwerij, een borrel of een vergadering. We bieden volop variatie door de seizoenen heen, voor zowel grote als kleine events, op kantoor en op locatie. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt, omdat we vinden, dat gezond eten en drinken in grote mate bijdraagt aan gezonde en vitale medewerkers. Medewerkers die voldoende energie ervaren, zitten lekker in hun vel en zijn tijdens een lange werkdag productiever en dat is niet alleen fijn voor henzelf, maar ook voor de werkgever.

Vergadercultuur, een noodzakelijk kwaad
Een lange vergaderdag staat regelmatig op de agenda. Voor veel medewerkers niet het favoriete onderdeel van de werkzaamheden, daarentegen zijn vergaderingen vaak wel heel belangrijk voor de bedrijfsvoering. STAPFOODS verrast de deelnemers aan de vergadering graag met een heerlijke lunch, want eten en vergaderen gaat namelijk heel goed samen!

Een gevarieerd assortiment aan broodjes en wraps en een lekkere soep zorgen voor een welkome opkikker tijdens de vergaderdag. De heerlijke huisgemaakte tonijn- en eiersalade zijn inmiddels befaamd en vinden gretig aftrek. STAPFOODS zorgt ervoor dat er altijd een lokaal product bij de lunch zit. Bijvoorbeeld de heerlijke smoothies van Van Kempen Sappen uit Ouddorp of een lekkere koek van de Koekfabriek in Rotterdam. STAPFOODS levert de lunch met biologisch afbreekbare borden en bestek, tenzij er andere wensen zijn.

Heeft u ook trek gekregen in zo’n heerlijke lunch? Benieuwd naar de ((maatwerk) mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Marco van Stappershoef voor een vrijblijvende offerte.