Een positieve mindset is de basis voor een goede werksfeer

door | 17 jan 2022

Over mij
Na mijn opleiding Commerciële Economie, heb ik bij verschillende grote bedrijven gewerkt. Telkens zocht ik naar nieuwe uitdagingen en volgde ik mijn hart. In 2002 kreeg ik voor het eerst met een coach te maken voor een loopbaantraject. Ik kwam erachter, dat ik een mensen-mens ben en zo kwam ik bij een opleidingsbureau te werken als accountmanager. Daar heb ik allerlei trainingen kunnen volgen, waaronder een coaching opleiding. Hierdoor heb ik me verder kunnen ontwikkelen. De opleiding tot coach heeft mij op alle fronten iets gebracht. Privé, maar ook zakelijk hielp het me om mijn functie als accountmanager beter in te vullen. De coachende grondhouding heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld.
Ik realiseerde me, dat als ik mijn nieuwe carrière als coach wilde inzetten, ik me moest certificeren. Dat is naar mijn idee een belangrijke manier om je als coach te onderscheiden. En zo haalde ik mijn certificering als individuele coach en later als teamcoach. Om mijn dienstverlening nog aantrekkelijker te maken, haalde ik vervolgens ook een licentie voor teamassessment en certificering om met mensen met stress, burn-out , trauma’s en fobieën te werken. Ik ben het voorbeeld van een leven lang leren.

Over mijn bedrijf
In 2009 heb ik me ingeschreven bij de KvK om voor mezelf te beginnen en me specifiek te richten op coaching. Met mijn commerciële achtergrond en ervaring en de begeleiding van een businesscoach, kon ik, ondanks de crisis, een goede start maken met Drielink Coaching. Mijn streven is, om zowel bij teambegeleiding als individuele begeleiding, de mensen zo snel mogelijk verder te helpen. Ik werk graag met laagdrempelige methodieken die snel werken, snel inzicht geven en waar mensen écht wat mee kunnen. Ik gun iedereen werkplezier: je werkt vaak meer en langer met collega’s dan dat je je partner ziet, dus hoe jammer is het, als collega’s elkaar het leven zuur maken!
Voor individuele coaching ben ik opgeleid met methodes, waarbij we snel tot de kern komen. Het kan gaan over loopbaanbegeleiding, grenzen stellen, stress, angsten, burn-out en trauma’s en alles wat je in de weg staat om te doen wat je graag wilt doen.

Het Gezonde Kantoor
Samen sta je sterk. Ik ben altijd op zoek naar partners om samen te werken. Op deze manier kun je de opdrachtgever meer bieden. Het Gezonde Kantoor is een samenwerking van 5 totaal verschillende partijen met een gezamenlijke gemene deler: werkgeluk. Werkgeluk is heel belangrijk. We werken een groot deel van ons leven, dus laten we daar dan vooral van genieten. Wij vinden het belangrijk om hierover met bedrijven in gesprek te gaan en er voor te zorgen, dat de verschillende aspecten van Gezond Werken aan de orde komen en ingezet worden. Daar hebben we alle expertise voor in huis. Drielink Coaching levert een bijdrage aan een goede werksfeer en de mentale gezondheid van de medewerkers. Een positieve mindset is de basis om het goed te hebben met elkaar, maar ook ieder individueel, vitaal in het leven te staan.