Dienst in de spotlight: Bedrijfscatering van STAPFOODS

door | 28 mrt 2024

Bij Het Gezonde Kantoor hoort uiteraard een bedrijfsrestaurant dat uw medewerkers de hele dag energiek en vitaal houdt. Het is een plek om te eten, te genieten, te ontmoeten en te werken.

BRIGHT & BREEZY is het lichte en luchtige concept van STAPFOODS voor bedrijfsrestaurants. Vandaag de dag is een gezond en vitaal aanbod in uw bedrijfsrestaurant onderdeel van een gezonde bedrijfscultuur. Onze gastvrije medewerkers ontvangen uw personeel dan ook graag in een omgeving die gezondheid en duurzaamheid op een luchtige manier stimuleert.

Energiek personeel
Met STAPFOODS BRIGHT & BREEZY blazen we uw medewerkers omver met de heerlijkste broodjes, salades, gezonde drinks en warme gerechten. Een heerlijk aanbod, dat ook nog eens vol zit met vitamines en mineralen. Het is meer dan ooit belangrijk om uw personeel vitaal en energiek te houden.

Voor grote en kleine organisaties
We bieden BRIGHT & BREEZY in modules, van simpel tot de ‘full pull’. Voor grote en kleine organisaties. Voor kantoren die medewerkers een extra service willen bieden tot werkgevers die hun personeel compleet in de culinaire watten willen leggen.

Kies de BRIGHT & BREEZY die bij u past!
Windkracht 1 betekent rustig weer, met zwakke wind. Heerlijk! En zo is het ook met BRIGHT & BREEZY-1: ons slimme en voordelige to go-concept. U profiteert van een rijkelijk gevulde koeling en verse maaltijden voor uw medewerkers. Bij windkracht 3 komen de bomen in beweging, de wind is matig. Ook bij STAPFOODS bieden we een module die het midden houdt tussen het to go-concept en verzorgde catering. BRIGHT & BREEZY-3 biedt alles van BRIGHT & BREEZY-1, aangevuld met een buffet dat verzorgd wordt door een van onze gastvrije medewerkers.

Focus op vitaal leven
Windkracht 5 is krachtig, net zoals onze dienstverlening bij BRIGHT & BREEZY-5. Gaat u voor de ‘full pull’ en vindt u goede service aan uw medewerkers belangrijk? Kies dan voor STAPFOODS catering op niveau 5. Wilt u de geur van versbereide producten, topservice op uw locatie en aandacht voor vitaal leven in uw bedrijf? Kies dan voor deze optie. Geniet van overheerlijke soepen, een yoghurt- en saladebar, een koffie- en theebar, ambachtelijk gebakken brood en verse warme maaltijden! We werken met circulaire verpakkingsmaterialen, lokaal ingekochte producten en leveren een bijdrage aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Wij bouwen elke dag verder aan het foodconcept BRIGHT & BREEZY, waarbij we diverse aanvullende services bieden, zoals een Module Vega, onze Powerrondes of de Gezondheidsmonitor.

Beleving in uw Gezonde Kantoor
Vitaliteit in uw bedrijfsrestaurant, samen met de gezelligheid van horeca. Door duurzame, verse ingrediënten en veel aandacht voor sfeer en ontmoeting, biedt STAPFOODS écht iets extra’s met zijn cateringservice. We brengen variatie, vernieuwing en beleving in uw Gezonde Kantoor.

#bedrijfscatering #bedrijfsrestaurant