Stel je toch eens voor…

door | 10 apr 2024

Je bent met een collega in gesprek, en hij begint ineens onverklaarbaar te transpireren, klaagt over pijn op de borst en heeft het nog niet gezegd of zakt in elkaar. ‘Hartaanval’, denk je, en meteen er achter aan, ‘alarmeren’. Gelukkig ben je opgeleid als BHV en ken je het interne alarmnummer uit je hoofd. Je alarmeert en daarna start je onmiddellijk de reanimatie, in de wetenschap dat je collega BHV snel zal arriveren met de AED.

En inderdaad, in no-time is de AED gebracht, je collega zet ‘m aan en dan …..NIETS….Hoe kan dat, dat ding is nu nodig, wat is er aan de hand?!?

Zomaar een geschetst scenario waar je niet in terecht wilt komen. Je wilt dat zo’n cruciaal apparaat het gewoon doet als het nodig is, je wilt dat een periodieke controle nauwgezet wordt gedaan, pads en batterij op tijd worden vervangen en dat je daar geen omkijken naar hebt. Een AED moet werken, altijd en zeker op het moment dat je het ding nodig hebt!

Wij kunnen helpen om deze nachtmerrie te voorkomen. Daar bieden we verschillende onderhoudscontracten voor en als we er toch zijn, dan kunnen ook de verbanddozen meegenomen worden in de controle.

Regelmatig onderhoud en inspectie van AED’s zijn essentieel om ervoor te zorgen dat ze te allen tijde operationeel zijn in geval van nood. Voorkom onnodige verrassingen, bel ons! 0348482350

Stel je toch eens voor